פנצנלה ורדה
פנצנלה ורדה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סוכר, חומץ יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, פנצנלה , ו פנצנלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני.
מברישים את הלחם בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל משני הצדדים עד חום זהוב קלות.
הסר, וחתוך לקוביות גדולות. תניח בצד.
מערבבים את בזיליקום, חומץ, שום, סוכר ו 1/4 כוס מים בבלנדר תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
שים את ארוגולה, מלפפונים, זיתים, צלפים, פטרוזיליה ובזיליקום בקערה גדולה.
הוסף שלושה רבעים של ויניגרט ולזרוק למעייל את הירקות.
מוסיפים את הלחם וזורקים למעיל.
להעביר מגש גדול טפטוף עם ויניגרט הנותרים EVOO.