תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan קלוי ירקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 413 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך צלפים, פלפל, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פנצנלה ירקות שורש קלוי עם פלפל אדום קלוי ויניגרט רימון, Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, ו פנצנלה ירקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבדה גדולה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה ולהוסיף שמן זית 1/2 כוס בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב. שים קוביות לחם בקערה גדולה טפטוף עם 3 כפות שמן שום, זורק לשלב, ואז לחלק את הלחם בין 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות, הסדרת שכבה 1. טוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בעדינות לזרוק עגבניות עם 1 כף שמן (לא שמן שום), 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה, ולאחר מכן לסדר שכבה 1 על תבנית אפייה רדודה גדולה. לזרוק שעועית ירוקה באותה קערה עם הנותרים 2 כפות שמן ו 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל, ולאחר מכן לארגן שכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה אחרת. ירקות צלויים, החלפת מיקום של מחבתות באמצע דרך צלייה ומחבתות רועד פעם או פעמיים, עד עגבניות הם מאוד מכרז אבל לא מתפרקים שעועית הם רק מכרז משחימים כתמים, 12 עד 16 דקות. ירקות מגניבים במחבתות עד מוכן להרכיב סלט.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בעוד ירקות צולים, מוסיפים חומץ לשמן השום שנותר יחד עם צלפים, סוכר, נשאר 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ו whisk לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
שים שעועית ירוקה, עגבניות (יחד עם כל מיצי פאן), לחם קלוי, שעועית, מוצרלה, בזיליקום בקערה גדולה, ואז לטפטף עם רוטב ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות בטמפרטורת החדר כדי לאפשר טעמים לפתח, ולאחר מכן מערבבים רק לפני ההגשה.