פנקו פרמזן עוף קרום עם רוטב עגבניות ווסאבי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו עוף קרום פרמזן של פנקו ברוטב עגבניות ווסאבי. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם סוכר, רוטב עגבניות, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 42 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 24 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 88%, המנה הזו סופר. פנקו קרום סלמון ווסאבי ברוטב שמנת ווסאבי כתום, פנקו קרום פישוויצ'ים ברוטב וואסאבי טרטר, ו ווסאבי וחזיר קרום פנקו עם רוטב סויה ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מצפים תבנית אפייה גדולה בתרסיס בישול.
מתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
מניחים ביצים בכלי רדוד נפרד.
שלב פירורי פנקו ופרמזן בכלי שלישי רדוד. טובלים עוף תחילה בקמח, אחר כך בתערובת פירורי הביצה ואז פנקו.
מעבירים עוף לתבנית האפייה המוכנה ומרססים את המשטח בתרסיס בישול.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שהעוף מזהיב ומבושל.
בזמן שהעוף מתבשל, בסיר קטן, שלבו רוטב עגבניות, רסק ווסאבי, סוכר, אבקת צ ' ילי וכמון. מניחים מחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה, למשך 10 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ושומרים 2/3 כוס מהרוטב.
מגישים 4 מחצאי חזה העוף עם רוטב העגבניות שנותר בכפית מעל. שמרו את העוף שנותר ו -2 / 3 כוס מהרוטב לשימוש אחר.