בראוניז קרמל ומרשמלו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא שוקולד צ'יפס, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בראוניז קרמל ומרשמלו, בראוניז מרשמלו קרמל, ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו}.
הוראות
קו 8 אינץ 'מרובע מתכת תבנית אפייה עם גיליון 12 אינץ' של רדיד, ולאחר מכן גריז לסכל.
ממיסים חמאה ושוקולד בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה, מטייחים קלות עד חלקה ומבריקה.
לטאטא בסוכר ומלח, ואז להכות בביצים אחד בכל פעם עד מעורבב היטב. מערבבים תמצית וניל, ואז קמח.
לגרד מחבת מוכן ומפזרים אגוזי מלך באופן שווה על גבי.
אופים בראוניז עד סט וקפיצי מעט לגעת, על 20 דקות.
הסר מחבת מהתנור וכבה את החום.
מפזרים שוקולד צ ' יפס ומרשמלו על גבי, להחזיר מחבת לתנור במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מחבת למדף להתקרר.
שלב קרמל ושמנת בקערה קטנה ומיקרוגל על בינוני (50 אחוז) כוח במשך 1 1/2 דקות; מערבבים עם מזלג עד חלקה לחלוטין.
טפטוף קרמל-קרם על בראוניז, ואז לתת להם להתקרר לחלוטין.
כאשר מגניב, להסיר בראוניז ממגש על ידי הרמת רדיד, ולאחר מכן להעביר אותם ללוח.
חותכים בראוניז לארבעה חלקים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע לארבעה חלקים בודדים.