פנקוטה לימון עם רוטב פטל
פנקוטה לימון עם רוטב פטל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 190 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קליפת לימון רצועה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. עם כפית ציון 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: פנה קוטה לימון עם קוליס פטל, פנה קוטה עם רוטב פטל, ו פנה קוטה עם רוטב פטל ותפוז.
הוראות
כדי להכין פנקוטה, מפזרים ג ' לטין מעל 1 כוס חלב; לתת לעמוד 1 דקה.
שלב 1 3/4 כוסות חלב שנותרו, 1/4 כוס סוכר, קליפה ושעועית וניל בסיר בינוני על אש בינונית; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת ג 'לטין לתערובת החלב; מערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין. מחק קליפה ושעועית וניל. מגניב.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 8 (6 אונקיות) כוסות פודינג מצופה תרסיס בישול. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או לילה.
להכנת רוטב, לחץ פטל דרך מסננת מעל קערה; זרוק זרעים.
שלב 1 כף סוכר ועמילן תירס בסיר; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פטל וג ' לי; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מגניב.
שחרר את הקצוות של פודינג עם סכין או מרית גומי.
הניחו צלחת קינוח, הפוכה, על גבי כל כוס פודינג; הפוך פודינג על כל אחת מ -8 צלחות. כפית 2 כפות רוטב סביב כל מנה.
מקשטים בענפי נענע, אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קאפוסאלדו קיאנטי]()
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה