קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פנקוטה לימון עם רוטב פטל

פנקוטה לימון עם רוטב פטל
פנקוטה לימון עם רוטב פטל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 190 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קליפת לימון רצועה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. עם כפית ציון 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: פנה קוטה לימון עם קוליס פטל, פנה קוטה עם רוטב פטל, ו פנה קוטה עם רוטב פטל ותפוז.

הוראות

1
כדי להכין פנקוטה, מפזרים ג ' לטין מעל 1 כוס חלב; לתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2
שלב 1 3/4 כוסות חלב שנותרו, 1/4 כוס סוכר, קליפה ושעועית וניל בסיר בינוני על אש בינונית; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים תערובת ג 'לטין לתערובת החלב; מערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין. מחק קליפה ושעועית וניל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 8 (6 אונקיות) כוסות פודינג מצופה תרסיס בישול. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
להכנת רוטב, לחץ פטל דרך מסננת מעל קערה; זרוק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלב 1 כף סוכר ועמילן תירס בסיר; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פטל וג ' לי; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
שחרר את הקצוות של פודינג עם סכין או מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
הניחו צלחת קינוח, הפוכה, על גבי כל כוס פודינג; הפוך פודינג על כל אחת מ -8 צלחות. כפית 2 כפות רוטב סביב כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מקשטים בענפי נענע, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאפוסאלדו קיאנטי
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה