פנקטה וקינמון וופלים
Pancettan וופלים קינמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 415 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. אם יש לך פנצ'טה, אגוזי מלך, קינמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה לא כזה אדיר. נסו קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו תבשיל פנקטה וקינמון ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מגהץ ופל בלגי או קונבנציונאלי
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את האגוזים בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד קלוי. להפריש להתקרר.
מחממים ושומנים מעט ברזל ואפל.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיף את pancetta ומבשלים עד חום ופריך, על 3 עד 5 דקות.
מעבירים את הפנצ ' טה לסדין אפייה מצופה במגבת נייר כדי להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובת ופל, ביצים, שמן צמחי, מים, קינמון, ומלח. באמצעות מקצף, למזג את החומרים יחד עד חלקה. מערבבים בפנצ ' טה.
יוצקים את הבלילה, תוך שימוש בכמות המומלצת על ידי הוראות יצרן וופל, לתוך מכשיר הוופל שחומם מראש. לבשל וופלים במשך 3 עד 4 דקות עד חום זהוב.
מניחים וופלים על צלחות הגשה.
מפזרים את האגוזים הקצוצים ואת טפטוף עם סירופ מייפל.