פנקייק אוכמניות לימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: פנקייק אוכמניות לימון, פנקייק אוכמניות לימון, ו פנקייק אוכמניות לימון.
הוראות
חום מחבת כבדה או גריל מעל בינוני נמוך heat.In קערה בינונית, מערבבים קמח, מלח, אבקת אפייה וסוכר. תניח בצד. בקערה נפרדת, מערבבים חלב שהתאדה, מיץ של 1 לימון (יותר אם לימון הוא לא עסיסי מאוד), וגרידת לימון. אפשר לשבת במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף ביצה, וניל, וחמאה מומסת.
יוצקים תערובת רטובה לתוך מרכיבים יבשים. מערבבים בעדינות לשלב. להתיז יותר חלב התאדה אם התערובת עבה מדי. מערבבים באוכמניות. שוב, לבדוק כדי לוודא תערובת לא עבה מדי.ממיסים חמאה במחבת מחוממת. טיפה הבלילה על ידי 1/4 כוס אמצעים ומטגנים פנקייק משני הצדדים עד הזהב.
מגישים עם חמאה רכה וסירופ חם.