פנקייק בטטה
פנקייק בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבן, ביצים, בטטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . נסו פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
נקב את הבטטה כמה פעמים במזלג. לעטוף במגבת נייר ולבשל במיקרוגל במשך 5 דקות במלוא העוצמה, או עד מכרז. מגניב מעט, ולהסיר את העור עם סכין קטנה.
בינתיים, לעבד את שיבולת השועל בבלנדר או מעבד מזון עד אבקתי.
מעבירים את שיבולת השועל לקערה גדולה. לשבור את הבטטה לחתיכות, ולמקם במעבד המזון. להתמזג עד חלקה.
מעבירים לקערה עם שיבולת שועל ומערבבים בשמן זית, מולסה, ביצים, ביצה לבנה, וניל, קינמון ויוגורט. התאם את עובי לטעמך על ידי הוספת יוגורט יותר במידת הצורך.
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני.
יוצקים 1/4 כוסות הבלילה על המחבת כאשר חם, ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח. הפוך, ומבשל בצד השני עד שחום. המשך עם הבלילה שנותרה.