קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

פנקייק בטטה

פנקייק בטטה
פנקייק בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבן, ביצים, בטטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . נסו פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקב את הבטטה כמה פעמים במזלג. לעטוף במגבת נייר ולבשל במיקרוגל במשך 5 דקות במלוא העוצמה, או עד מכרז. מגניב מעט, ולהסיר את העור עם סכין קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בינתיים, לעבד את שיבולת השועל בבלנדר או מעבד מזון עד אבקתי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים את שיבולת השועל לקערה גדולה. לשבור את הבטטה לחתיכות, ולמקם במעבד המזון. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים לקערה עם שיבולת שועל ומערבבים בשמן זית, מולסה, ביצים, ביצה לבנה, וניל, קינמון ויוגורט. התאם את עובי לטעמך על ידי הוספת יוגורט יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים 1/4 כוסות הבלילה על המחבת כאשר חם, ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח. הפוך, ומבשל בצד השני עד שחום. המשך עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי