פנקייק גרנולה טבעוני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פנקייק גרנולה, פנקייק גרנולה, ו פנקייק גרנולה תות (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק גדול עם תרסיס בישול לא מקל וחום מעל בינוני עד בינוני גבוה.בינתיים, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ים soymilk.ממיסים את כפית החמאה במחבת ומערבלים למעיל.הפוך שני פנקייק באמצעות מחצית הבלילה עבור כל, מתפשט רק מעט לצורה מושלמת אם תרצה בכך.מבשלים במשך כמה דקות או עד שיש רק בלילת דביק קטן על גבי, אבל פנקייק נעשה בעיקר, כפי שאתה רוצה גרנולה לדבוק העליון כאשר אתה להעיף אותם, אבל אתה לא רוצה גרנולה לשרוף כאשר אתה מבשל את הצד העליון.
מפזרים כל פנקייק עם 1 כף גרנולה, בעדינות ללחוץ אותו לתוך הבלילה הלחה עם יד שטוחה, להעיף, ומבשלים עוד 30 שניות עד דקה או עד הסוף, הימנעות חרוך את הגרנולה.
הסר פנקייק לצלחת, בצד גרנולה למעלה.
מורחים פנקייק אחד עם שמנת חמוצה טבעונית, העליון עם פנקייק שני, טפטוף עם סירופ מייפל, ומקשטים עם פירות.