פנקייק דלעת Souffled דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק דלעת, Africa. Kgm, ו פנקייק פאף דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר מתחיל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר
5
מוסיפים את הפקאן ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
6
להעביר את תערובת הפקאן לצלחת קטנה ולהניח בצד. שמור את המחבת לפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, תבלין פשטידת דלעת, סוכר ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות. בקערה גדולה, להוסיף חלמונים ביצה, חלב חמאה, וניל וחמאה מומסת לטאטא עד מעורבב. בהדרגה לטאטא בתערובת קמח. מערבבים את מחית הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
חלב-חמאה
חלמון ביצה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס בעדינות לקפל לתוך תערובת דלעת. בעדינות כפית את הבלילה למחבת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מפזרים את החלק העליון של תערובת פנקייק עם תערובת פקאן שמורה.