פנקייק חזיר משך עם סירופ JD
פנקייק חזיר משך עם סירופ Jd עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, חלב חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סירופ מייפל וחרדל מבושל איטי חזיר משך, Pulled חזיר ואפל ערימה עם סירופ מייפל בורבון, ו דבש בישול איטי משך חזיר עם פנקייק קמח תירס.
הוראות
ציוד מיוחד: שקית קטנה של שבבי עץ (היקורי רצוי), ספוג במים במשך 30 דקות
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה. בקערה נפרדת וגדולה יותר, מערבבים את הביצה והחמאה. מקפלים את החומרים יבשים לתוך רטוב, דואג לא overmix. תשאיר את החובט קצת גושי.
מחממים קצת שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מצקת על 1/4 גביע פנקייק הבלילה לתוך המחבת עבור כל פנקייק, בישול 3 בכל פעם. מבשלים את הפנקייקים במשך כ 2 דקות לכל צד, מרפרף פעם אחת כאשר הקצוות הם זהובים בצורת בועות קטנות על גבי.
כדי לשרת, שכבת חזיר חם משך בין 3 פנקייק. מכסים בסירופ JD ומעלה בטפיחה של חמאה מומלחת. חזור!
מערבבים את כל התבלינים לשפשף בקערה ולשפשף את קת החזיר עם 1/4 כוס של תערובת התבלינים.
עוטפים את קת החזיר בניילון נצמד ומקררים למשך 12 שעות או לילה.
פתח את התחת חזיר ועשן במשך כשעה. (בצע את ההוראות של היצרן מעשן stovetop או להשתמש במעשן חיצוני.)
מחממים את התנור ל 225degreesF.
הסר את התחת חזיר מן המעשן, למקם אותו במחבת צלייה, ולהוסיף את הבירה. מכסים ומלבשים בתנור עד שהחזיר רך ומתפרק עם מזלג, כ -3 שעות.
משוך את החזיר ומערבבים אותו עם 1/2 כוס של נוזל צליה ורוטב ברביקיו לפי הטעם.
בסיר בינוני מחממים את סירופ המייפל על אש בינונית.
מוסיפים ויסקי לפי הטעם ומביאים לרתיחה במשך כמה דקות. להתחמם לשרת. אחסן שאריות במקרר.