פנקייק טבעוני עם סירופ בננה קינמון
אם יש לכם בננה, סוכר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פנקייק לחם בננה עם סירופ מייפל קינמון, פנקייק לחם בננה עם סירופ גבינת שמנת קינמון, ו פנקייק בננה מחיטה מלאה עם סירופ חמאת בוטנים קינמון.
הוראות
במחבת, קמח שקדים צלוי עד הזהב brown.In קערה, לערבב יחד, קמח לכל מטרה, קמח שקדים קלוי, 2 כפות סוכר ואבקת אפייה. מערבבים בשקדים פלוס.
להקציף עד smooth.In מחבת, חום 1/2 כף שמן זית לשים 1/2 של הבלילה פנקייק. מבשלים עד בועות להופיע על פני השטח ולהתחיל להגדיר סביב הקצוות של פנקייק. ואז להתהפך עם מרית ולבשל עד הזהב השחמה בצד השני.
תניח את הפנקייק על צלחת ההגשה.
חום 1/2 כף שמן זית באותו מחבת ולעשות 1 פנקייק יותר.לקלף ולפרוס בננה דק crosswise.In סיר, מים חמים, 3 כפות סוכר וקינמון. מביאים לרתיחה. כאשר הוא רותח ולקבל דביק, להפחית את החום לנמוך ולהוסיף בננות. מערבבים היטב את המעיל. מבשלים עד בננות במכרז.כבה את החימום ושים את הפנקייקים.