פנקייק יוגורט אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק יוגורט אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך שמן צמחי, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק יוגורט אוכמניות, פנקייק יוגורט אוכמניות, ו פנקייק אוכמניות יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה. ומלח בקערה בינונית ומקציף יחד.
שים את החמאה בקערת מיקרוגל-בטוח קטנה ולהמיס במיקרוגל.
תן לחמאה להתקרר מעט כך שהיא כבר לא חמה, אבל עדיין נוזלית. מדוד את החלב והיוגורט לכוס מדידה נוזלית 2 כוס, ולאחר מכן להוסיף רק את הלבן מהביצה.
לטאטא תערובת זו יחד עד חלקה.
מוסיפים את החלמון לחמאה ומקציפים יחד עד חלקה.
יוצקים את תערובת החלמון והחמאה לתערובת החלב ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים חצי האוכמניות לתערובת הקמח וזורקים יחד. אם אתה משתמש גרגרים קפואים, לא לתת להם להפשיר ראשון, לשים אותם לתוך תערובת הקמח ישר מהמקפיא.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ואז לערבב בעדינות עד רק בשילוב. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושי קמח קטנים.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל מעל חום בינוני עד חם.
יוצקים כמות קטנה של שמן למחבת ולהשתמש מגבת נייר צמר גפן כדי להפיץ ציפוי דק של שמן באופן שווה סביב המחבת.
יוצקים את הבלילה לתוך פנקייק קטן סביב המחבת. במהירות מפזרים כמה אוכמניות יותר על כל פנקייק כדי למלא את הפערים ולתת פנקייק לבשל עד הקצוות מתחילים להתייבש, ואתה רואה בועות גדולות להופיע פנקייק. תהפוך את הפנקייק ותבשל עד שהצד השני יהיה חום זהוב.
מפזרים את האוכמניות שנותרו ומגישים עם סירופ מייפל.