קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק יוגורט אוכמניות

פנקייק יוגורט אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק יוגורט אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך שמן צמחי, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק יוגורט אוכמניות, פנקייק יוגורט אוכמניות, ו פנקייק אוכמניות יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה. ומלח בקערה בינונית ומקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
שים את החמאה בקערת מיקרוגל-בטוח קטנה ולהמיס במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
תן לחמאה להתקרר מעט כך שהיא כבר לא חמה, אבל עדיין נוזלית. מדוד את החלב והיוגורט לכוס מדידה נוזלית 2 כוס, ולאחר מכן להוסיף רק את הלבן מהביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
לטאטא תערובת זו יחד עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את החלמון לחמאה ומקציפים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים את תערובת החלמון והחמאה לתערובת החלב ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים חצי האוכמניות לתערובת הקמח וזורקים יחד. אם אתה משתמש גרגרים קפואים, לא לתת להם להפשיר ראשון, לשים אותם לתוך תערובת הקמח ישר מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ואז לערבב בעדינות עד רק בשילוב. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושי קמח קטנים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מחממים מחבת גדולה ללא מקל מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים כמות קטנה של שמן למחבת ולהשתמש מגבת נייר צמר גפן כדי להפיץ ציפוי דק של שמן באופן שווה סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
יוצקים את הבלילה לתוך פנקייק קטן סביב המחבת. במהירות מפזרים כמה אוכמניות יותר על כל פנקייק כדי למלא את הפערים ולתת פנקייק לבשל עד הקצוות מתחילים להתייבש, ואתה רואה בועות גדולות להופיע פנקייק. תהפוך את הפנקייק ותבשל עד שהצד השני יהיה חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מפזרים את האוכמניות שנותרו ומגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה