פנקייק לימון-ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק לימון ריקוטה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר, שמן סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק ריקוטה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא חמאה, חלמונים, קליפת לימון להתמזג. מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח רק עד לחלחל באופן שווה. מערבבים בעדינות בגבינת ריקוטה.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. עם מרית גמישה, לקפל בעדינות את הלבנים לתוך הבלילה רק עד שהם משולבים.
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350); כאשר חם, מעיל בקלילות עם שמן ולהתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה. זרוק הבלילה ב 1/2-מנות כוס על המחבת ומבשלים עד פנקייק משחימים על הקרקעית הקצוות מתחילים להיראות יבש, על 2 דקות; להפוך עוגות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חומים, 1 1/2 עד 2 דקות יותר. מחבת מעיל עם שמן יותר לפי הצורך לבשל פנקייק הנותרים.
מגישים פנקייק כמו מבושל, או להתחמם בשכבה אחת על גיליונות אפייה בתנור 200 עד 15 דקות.