פנקייק מחיטה מלאה עם דבש וחמאת ליים
פנקייק מחיטה מלאה דבש עם חמאת ליים דבש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתיה, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק מחיטה מלאה עם דבש וחמאת ליים, דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ "רענן ואור", ו פנקייק חיטה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את החמאה, הדבש, גרידת ליים בקערה עד חלקה, או דופק לשלב אותם במעבד מזון מיני. מקררים עד שמוכנים להגיש עם הפנקייקים.
לטאטא יחד את הקמחים, סודה לשתיה, מלח, וקינמון בקערה גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את חלב החמאה, ביצים, חמאה מומסת, ודבש. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק בשילוב; אל תדאג גושים.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, שחררת את הבלילה, על 1/4 כוס בכל פעם, למחבת. מבשלים עד פני השטח מבעבע והתחתית היא חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך כל פנקייק ומבשל עד חום הזהב התחתון פנקייק הוא מוצק, על 2 דקות יותר.
הסר את הפנקייק על מגש ומכסה בנייר כסף. חזור עם הבלילה הנותרת, באמצעות חמאה יותר במידת הצורך.