פנקייק מחיטה מלאה עם ציפוי אגוזים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך שקדים, זרעי דלעת, חלב דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. עם כפית נסו פנקייק תפוח מחיטה מלאה עם ציפוי אגוזים, חביתיות שקדים עם תפוח / ציפוי רימון, ו עוגת סלאב תפוח עם ציפוי שיבולת שועל אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את ציפוי: במחבת גדולה, טוסט השקדים וזרעי דלעת על חום בינוני גבוה, ערבוב, במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
( 23)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את גרעיני החמניות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות
4
מוסיפים את זרעי השומשום למחבת. מכסים ומבשלים, מנערים את המחבת, עד הזרעים קלויים, על 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את האגוזים הקלויים והזרעים לקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
תוסיף את נבט החיטה. מערבבים בסירופ וקורט של מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטה
להתיז תמצית וניל
(צינור גדול)
1
שים את התפוח בקערה חסינת מיקרוגל, מכסים בחוזקה עם ניילון נצמד ומיקרוגל על גבוה עד שהתרכך, על 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה גדולה, לטאטא את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, 1/2 כוס חלב ודבש. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. אם הבלילה נראית עבה מדי, להוסיף כמה שיותר חלב 1/4 הנותרים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לרסס מחבת לא מקל גדולה עם ספריי בישול וחום על חום בינוני. כפית על 1/4 גביע הבלילה לכל פנקייק למחבת ולמעלה כל פנקייק עם כף גדושה של התפוח מבושל. הפוך כאשר צמרות פנקייק מכוסים בועות הקצוות נראים מבושלים, על 2 דקות. מבשלים עד שהפנקייקים בצבע חום זהוב ומבושלים, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים מיד או להעביר את הפנקייקים המבושלים לצלחת חסינת אש ולהתחמם בתנור 250 מעלות f שחומם מראש בעת ביצוע השאר. כדי לשרת, לארגן 3 פנקייק לצלחת ומפזרים כל מנה עם 1/4 כוס של ציפוי.