פנקייק מנופח עם תותים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק אגס נפוח, פנקייק דובדבן מנופח, ו תפוח קינמון פנקייק מנופח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מערבבים תותים ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת פנקייק.
להמיס חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof (עדיף ברזל יצוק) על חום בינוני גבוה, מתערבל לתחתית המעיל וצדדים של מחבת. מערבבים חלב וביצים בבלנדר עד חלקה.
מוסיפים קמח ומלח; תערובת הבלילה רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
מעבירים מחבת לתנור ואופים פנקייק עד נפוח וזהב כתמים, על 11 דקות.
העבר טריז 1 לכל אחד 4 צלחות. כפית תותים למעלה, אבק עם אבקת סוכר, מקשטים עם לימון, ומגישים.