קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק מנופח עם תותים

פנקייק מנופח עם תותים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק אגס נפוח, פנקייק דובדבן מנופח, ו תפוח קינמון פנקייק מנופח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. מערבבים תותים ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת פנקייק.
3
להמיס חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof (עדיף ברזל יצוק) על חום בינוני גבוה, מתערבל לתחתית המעיל וצדדים של מחבת. מערבבים חלב וביצים בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים קמח ומלח; תערובת הבלילה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
5
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים מחבת לתנור ואופים פנקייק עד נפוח וזהב כתמים, על 11 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מיד לחתוך פנקייק לרבעים.
8
העבר טריז 1 לכל אחד 4 צלחות. כפית תותים למעלה, אבק עם אבקת סוכר, מקשטים עם לימון, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט