פנקייק נבט חיטה
פנקייק נבט חיטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנקייק נבט חיטה, חביתיות שיבולת שועל ונבט חיטה, ו לחם מחיטה מלאה עם נבט חיטה ושיפון.
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמחים ואת 4 החומרים הבאים (קמחים דרך מלח) בקערה גדולה.
מערבבים חלב חמאה וחלבוני ביצה; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד חלקה.
כפית על 1/4 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת nonstick חם או מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול. הפעל את הפנקייקים כאשר צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים; לבשל במשך 1 עד 2 דקות יותר או עד הזהב.
הערה: כדי להקפיא, לקרר את פנקייק מבושל לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה, המפריד את הפנקייקים עם נייר שעווה. כדי לחמם, פנקייק במיקרוגל גבוה במשך 45 שניות, או במקום בטוסטר בחום בינוני גבוה במשך 2 מחזורים או עד חם.