פנקייק פיצה מיני
פנקייק פיצה מיני נטול גלוטן, ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנקייק גרמני מיני, פנקייק גרמני מיני, ו פנקייק כרישה מיני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק וקמח תירס. בכוס מדידה, מערבבים ביצים וחלב. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת ביסקוויק לשלב; לקפל 2 כפות עירית.
חום 10 אינץ ' או מחבת nonstick גדולה יותר או מחבת על חום בינוני (325F).
מברשת קלות עם שמן. סיבובי כף של כ 3 כפות בלילה על מחבת לעשות פנקייק מיני. ברגע בועות להתחיל ליצור על פני השטח של הבלילה וקצוות להתחיל להתייבש, להסתובב ולהמשיך לבשל עד חום זהוב.
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה.
מניחים פנקייק מבושל על גיליון עוגיות מצופה קלף. רוטב מרינרה כפית על כל פנקייק; מפזרים גבינה, פפרוני ואת 1 כף עירית. צלייה עם מקסימום 4 עד 5 סנטימטרים מחום 1 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת, זהב כתמים, תוסס.