קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פנקייק ריבה בערה עם קירש

פנקייק ריבה בערה עם קירש
פנקייק ריבה בערה עם קירש הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 770 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שרי, קירש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: "רום באבס אקסטר", סטייק פלפל חריף ברנדי, ו פירות יער עם קירש עם מנטה.

הוראות

1
מערבבים שימורים, מיץ לימון, ו 1 כף קירש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
משמרמשמר
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים, 1/4 כוס סוכר, ו 3 כפות קירש בבלנדר. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
3
בואו הבלילה לעמוד 1 שעה.
4
מערבבים הבלילה להתמזג. מברשת קלה 7-עד 8 אינץ ' בקוטר nonstick מחבת עם שמן; חום מעל חום בינוני. באמצעות 3 כפות הבלילה עבור כל פנקייק, להוסיף הבלילה למחבת במהירות להטות מחבת לתחתית המעיל לחלוטין (פנקייק יהיה דק). לבשל פנקייק עד אור זהוב על הקרקעית, על 30 שניות. הפוך פנקייק מעל ומבשלים עד התחתון הוא זהב חיוור, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת קלות עם שמן לפני בישול כל פנקייק וערימה פנקייק על צלחת בין גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חמאה 13x9x2 אינץ ' צלוחית אפייה חסינה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מניחים 1 פנקייק על משטח עבודה, בצד חיוור למעלה.
8
מורחים scant 2 כפות מילוי מעל חצי פנקייק. מקפלים את החצי השני של פנקייק על מילוי, ואז לקפל במחצית שוב, יצירת משולש. חזור עם 7 פנקייק יותר ומילוי שנותר. מסדרים פנקייק בתבנית אפייה מוכנה. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. מכסים בחוזקה ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
טפטוף חמאה מומסת על פנקייק; מפזרים 1 כף סוכר. צלייה רק עד הקצוות של פנקייק הם חומים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
11
חם נשאר 1/3 כוס קירש בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
הסר מהחום. באמצעות התאמה ארוכה, בזהירות להצית קירש; לשפוך מעל פנקייק. מחלקים פנקייק בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
13
מפזרים שקדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה