פנקייק תנור תפוחים קרמל מלא
פנקייק תנור תפוחים קרמל מלא עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 336 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גרידת לימון, קינמון טחון, קמח מאפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו פנקייק תנור תפוחים עם סירופ תפוחים, פנקייק תנור תפוחים, ו פנקייק תנור תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.מערבבים את החלב והביצים בבלנדר עד לערבוב יסודי.
מוסיפים את הקמח, הווניל, הקינמון, 1/2 כפית המלח וגרידת הלימון ומערבבים שוב עד לאיחוד, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, בערך 15 שניות. מכסים את צנצנת הבלנדר ומכניסים למקרר בזמן בישול התפוחים.
ממיסים את החמאה במחבת חסינת תנור בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים את התפוחים ומפזרים עליהם את הסוכר המגורר. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים את התפוחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה והתרככות, 20 עד 25 דקות. מסדרים את התפוחים באופן שווה במחבת. מערבבים מחדש את הבלילה כדי לשלב מחדש את החומרים, ואז שופכים אותה על התפוחים.
אופים את הלביבה עד שהיא משחימה ומונחת במרכז והדפנות עלו בערך 1 1/2 אינץ', 25 עד 30 דקות.
מגישים ישירות מהמחבת או משתמשים במרית גדולה להעברת הלביבה לצלחת. אבק עם סוכר ממתקים.