קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן

פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן
פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן, סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק, ו סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס במעבד מזון. מערבבים יחד תפוחי אדמה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
חום 1 כף שמן עם 1/2 כף חמאה ב 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני עד קצף שוכך. סקופ 3 (1/4 - כוס) ערימות של תערובת תפוחי אדמה למחבת, שטוח עם מרית כדי ליצור פנקייק 3 1/2-עד 4 אינץ'. הפחת את החום עד בינוני ומבשל, לחץ למטה מדי פעם על עוגות עם מרית מתכת (כדי קומפקטית עוגות ולמנוע מהם לשבור בעת הפנייה), עד חום זהוב פריך על מתחת, 6 עד 8 דקות. הפוך עוגות בזהירות לבשל, לחיצה מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סרגל אונדססרגל אונדס
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
4
מסננים על מגבות נייר, ולאחר מכן מסדרים על תבנית אפייה גדולה. הפוך פנקייק יותר באותו אופן עם הנותרים שמן וחמאה, מחבת ניגוב נקי עם מגבות נייר בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
1
מחממים עוגות בתנור 3 עד 5 דקות, או עד פריך. להכין כריכים עם פנקייק, סלמון, בצל, צלפים, וcrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
צלפיםצלפים
סלמוןסלמון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור