פנקייקים תפוחים מתוקים עם סירופ סיידר
פנקייקים תפוחים מתוקים עם סירופ סיידר הוא מתכון צמחוני לקטו-אובו עם 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך של 224 קלוריות . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש מיץ לימון, סיידר תפוחים, אגוז מוסקט טחון ותערובת פנקייקים מלאה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מתאים היטב כארוחת בוקר. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו את פנקייקים בננה וקוקוס עם סירופ סוכר דקלים , פנקייקים פולנטה בניחוח לימון עם סירופ טימין אוכמניות , ופנקייקים ממולאים בטוסטון עם סירופ חמאת בוטנים ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את תערובת הפנקייקים, המים, התפוח והקינמון רק עד לקבלת תערובת רטובת.
יוצקים רבע כוסות של בלילה על מחבת חמה ומשומנת; הופכים כאשר נוצרות בועות בחלק העליון. מטגנים עד שהצד השני זהוב-חום.
בינתיים, לסירופ, בסיר קטן, ערבבו את הסוכר, קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט. הוסיפו את הסיידר עד לקבלת תערובת חלקה. בשלו וערבבו על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת סמיכה ומבעבעת, כ-5 דקות. הנמיכו את האש לנמוכה; בשלו וערבבו עוד 2 דקות. הוסיפו את החמאה ומיץ הלימון.