קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

פסטה

פסטה
פסטה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכו לחנות, קחו פלפל, גבינות כמו אסיאגו ופרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון).

הוראות

1
מניחים מים בסיר lidded גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים ספגטי, מלופפים אותו לתוך המים כך שכל גדיל יוצר מגע. באמצעות כף עץ או מלקחיים, בעדינות לכופף אטריות לצלול. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה מתגלגלת, מפחיתים את החום לגובה בינוני. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים 3 כפות של שמן זית כתית מעולה לתוך החלק התחתון של קערה רחבה המגישה יחד עם שום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בעוד 4 דקות, תתחילו לטעום. כאשר נעשה, מחרוזת של ספגטי צריך להיות קפיצי כאשר משך על. כדי השן, צריך להיות קצת התנגדות אבל לא כל כך הרבה כי פסטה מקלות בשיניים. ברגע שהפסטה נעשית, לנקז מיד במסננת גדולה (מודלים lidded הם הטובים ביותר). לנער פסטה להפסיק לבשל אבל לא לנער יבש. ובלי שטיפה!
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים פסטה לקערה הגשה וזורקים למעיל. במהירות לחלק קערות בודדות לזרוק עם תוספות שונות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)