פסטה Carbonara פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Carbonara פלורנטין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לך ביצה לבן, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו פסטה Carbonara פלורנטין, פסטה פלורנטין, ו פסטה פלורנטין פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 1/4 כפית מלח ותרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד, ערבוב כל הזמן.
הסר תרד מחבת; מקום בקערה.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 3 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים 2 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים היטב, הזמנה 1 כף בישול נוזלי. מיד להוסיף פסטה ואת נוזל בישול שמור לתערובת בצל במחבת.
מוסיפים תרד ובייקון; מערבבים היטב לשלב.
שלב 1/4 הנותרים מלח, גבינה, פלפל, ביצה, ביצה לבן, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת פסטה, משליכים היטב למעיל. לבשל 1 דקה.