פסטה א לה מאמא
פסטאן א לה ממן הוא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 598 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם הצעת הגשה: של לחם, מלח ופלפל, כרובית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 83%, המנה הזו אדירה. נסו פסטה מאמא, פסטה מאמא, ו עוגת ארוחת בוקר אמא פסטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת מוקפצת גדולה שאינה דביקה ועמוקה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שרק מתחילים להיות רכים ושקופים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב. מכסים ומנמיכים את האש, נותנים לכרובית לאדות עד שהיא כמעט רכה במזלג, כ -5 דקות.
הסר את הכיסוי; העלו את האש לבינונית כדי לאדות את רוב נוזל הבישול.
מוסיפים התזה עוד שמן זית והשום ומשחימים על אש בינונית-גבוהה עד שהכרובית פריכה-רכה, כ -5 דקות.
מוסיפים את הפסטה וזורקים יחד לאיחוד.
מוסיפים את פירורי הלחם והגבינה ומערבבים היטב לציפוי, משחימים מעט את הפירורים, כ -2 דקות.
מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים עוד גבינה, אם רוצים.
מגישים עם לחם איטלקי פריך וחמאה.