פסטה אגוזים לזרוק עם שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 454 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריגטוני, פלפל, רוטב חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברוקולי שרימפס פסטה לזרוק, שרימפס טורטליני פסטה לזרוק, ו פסטה שרימפס פסטו לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שרימפס, ומטוגנים במשך 3 דקות או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
4
הסר שרימפס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים תערובת רוטב סויה, שרימפס ותרד. להפחית את החום בינוני; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד.