פסטה איטלקית ואופים בקר
פסטאן איטלקי ואופה בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה, פטריות, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לאפות פסטה איטלקית, לאפות פסטה איטלקית, ו אפיית בקר איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק mostaccioli לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', בשר טחון חום על חום בינוני גבוה עד מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
ניקוז. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות ופטריות. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה מרוססת.
מוסיפים mostaccioli מבושל; מערבבים בעדינות לערבב. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; מקום ריסוס בצד למטה על צלחת אפייה ולאטום בחוזקה.
אופים ב 177°. במשך 15 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות נוספות או עד התבשיל הוא מבעבע גבינה מותכת.