פסטה אל פומודורו
פסטן אל פומודורו יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו לכם ספריג בזיליקום, בצל, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו Pastan Al Pomodoro (Tia 'S Take on Basta Pasta' s Recipe), Pastan Al Pomodoro, ו Pastan Al Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת 12 " מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל טחון ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 12 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, במשך 2-4 דקות.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום כתוש; מבשלים 1 דקה יותר. להגדיל את החום בינוני, להוסיף עגבניות טהורות ומתבלים קלות עם מלח כשר; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מתעבה מעט והטעמים מתמזגים, כ -20 דקות.
הסר מחבת מחום, מערבבים בזיל sprigs, ולהניח בצד.
בינתיים, להביא מים לרתיחה בסיר 5 ליטר. מתבלים במלח; מוסיפים ספגטי או בוקטיני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד כ 2 דקות לפני המכרז.
מסננים פסטה, הזמנה 1/2 כוס מים לבישול פסטה.
להשליך בזיליקום ומחבת חום מעל חום גבוה. מערבבים במי פסטה שמורים כדי לשחרר רוטב; מביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב, עד רוטב מעילי פסטה ופסטה הוא אל דנטה, על 2 דקות.
הסר מחבת מחום; להוסיף חמאה וגבינה; לזרוק עד גבינה נמסה.
להעביר קערות חמות; לשרת עם יותר גבינה,אם תרצה.