קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)

פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן אלל Melenzana של אנטוניה (פסטה חצילים). מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל וידאלי, חצילים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן ואת החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן כמו חצילים סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול, מוסיפים את כל שיני השום וחצי מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולחבוש את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את העגבניות עם כף מחוררת ומניח אותם ברשת מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. שמור את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כאשר הם קרים מספיק כדי להתמודד, הליבה את העגבניות לקלף את העור. באמצעות ידיים נקיות, למעוך את העגבניות, דוחף את עיסת דרך המסננת לתוך הקערה מתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שיש לך רק זרעים חתיכות עיסה קשות עזבו. לבסוף, מוסיפים את שאר הנוזל הפולפי לחצילים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
בינתיים, להביא את נוזל בישול שמור לרתיחה, להוסיף מלח נוסף, ולבשל את הפטוצ ' יני על פי כיוונים על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
לנקז היטב.
11
כדי לשרת, כפית שליש החצילים לתוך קערה ומניחים בצד. מטילים את הפסטה במחבת הטחון עם שאר החצילים ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את התערובת בקערה גדולה ומגישה למעלה עם החצילים השמורים, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מקשטים עם עלי בזיליקום הנותרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים