פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן אלל Melenzana של אנטוניה (פסטה חצילים). מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל וידאלי, חצילים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים 1/2 כוס שמן ואת החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן כמו חצילים סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול, מוסיפים את כל שיני השום וחצי מעלי הבזיליקום.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולחבוש את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
הסר את העגבניות עם כף מחוררת ומניח אותם ברשת מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. שמור את נוזל הבישול.
כאשר הם קרים מספיק כדי להתמודד, הליבה את העגבניות לקלף את העור. באמצעות ידיים נקיות, למעוך את העגבניות, דוחף את עיסת דרך המסננת לתוך הקערה מתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שיש לך רק זרעים חתיכות עיסה קשות עזבו. לבסוף, מוסיפים את שאר הנוזל הפולפי לחצילים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות, עד מעובה.
בינתיים, להביא את נוזל בישול שמור לרתיחה, להוסיף מלח נוסף, ולבשל את הפטוצ ' יני על פי כיוונים על החבילה.
כדי לשרת, כפית שליש החצילים לתוך קערה ומניחים בצד. מטילים את הפסטה במחבת הטחון עם שאר החצילים ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מניחים את התערובת בקערה גדולה ומגישה למעלה עם החצילים השמורים, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מקשטים עם עלי בזיליקום הנותרים ומגישים חם.