קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)

פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן אלל Melenzana של אנטוניה (פסטה חצילים). מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל וידאלי, חצילים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן ואת החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן כמו חצילים סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול, מוסיפים את כל שיני השום וחצי מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולחבוש את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר את העגבניות עם כף מחוררת ומניח אותם ברשת מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. שמור את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר הם קרים מספיק כדי להתמודד, הליבה את העגבניות לקלף את העור. באמצעות ידיים נקיות, למעוך את העגבניות, דוחף את עיסת דרך המסננת לתוך הקערה מתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שיש לך רק זרעים חתיכות עיסה קשות עזבו. לבסוף, מוסיפים את שאר הנוזל הפולפי לחצילים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
בינתיים, להביא את נוזל בישול שמור לרתיחה, להוסיף מלח נוסף, ולבשל את הפטוצ ' יני על פי כיוונים על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
לנקז היטב.
11
כדי לשרת, כפית שליש החצילים לתוך קערה ומניחים בצד. מטילים את הפסטה במחבת הטחון עם שאר החצילים ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים את התערובת בקערה גדולה ומגישה למעלה עם החצילים השמורים, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מקשטים עם עלי בזיליקום הנותרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב