קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)

פסטה אללה מלנזנה של אנטוניה (פסטה מחציל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן אלל Melenzana של אנטוניה (פסטה חצילים). מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל וידאלי, חצילים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן ואת החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן כמו חצילים סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול, מוסיפים את כל שיני השום וחצי מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולחבוש את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את העגבניות עם כף מחוררת ומניח אותם ברשת מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. שמור את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
כאשר הם קרים מספיק כדי להתמודד, הליבה את העגבניות לקלף את העור. באמצעות ידיים נקיות, למעוך את העגבניות, דוחף את עיסת דרך המסננת לתוך הקערה מתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שיש לך רק זרעים חתיכות עיסה קשות עזבו. לבסוף, מוסיפים את שאר הנוזל הפולפי לחצילים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
בינתיים, להביא את נוזל בישול שמור לרתיחה, להוסיף מלח נוסף, ולבשל את הפטוצ ' יני על פי כיוונים על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
לנקז היטב.
11
כדי לשרת, כפית שליש החצילים לתוך קערה ומניחים בצד. מטילים את הפסטה במחבת הטחון עם שאר החצילים ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים את התערובת בקערה גדולה ומגישה למעלה עם החצילים השמורים, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
מקשטים עם עלי בזיליקום הנותרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב