פסטה אספרגוס
פסטה אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אספרגוס ספירס, איטלקית * חמש גבינה, רצועות פלפל כתוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסטה אפויה עם אספרגוס (Pastan al Forno con Asparagi), פסטה עם אספרגוס, ו פסטה עניבת פרפר אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה, השמטת מלח והוספת אספרגוס למים רותחים עבור האחרון 2 דקות. ניקוז.
בינתיים, לבשל פלפלים ועגבניות במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות. או עד פלפלים הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת פסטה, מרק, שמנת ואורגנו למחבת; מערבבים היטב. מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהרוטב מתעבה מעט. למעלה עם גבינה; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד שנמס.