פסטה אפויה איטלקית
המתכון פסטה איטלקית אפויה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת רומנו, גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה אפויה איטלקית קלה, פסטה אפויה עם גבינה ונקניק איטלקי, ו פסטה איטלקית אפויה עם כרוב ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים מלוחים בנדיבות 3 דקות פחות מהמומלץ על החבילה.
בינתיים, מחממים תנור ל 177°. תרסיס קל 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
יוצקים 2 כוסות של רוטב מרינרה לתוך צלחת.
מוסיף חצי פסטה מבושלת; לזרוק היטב.
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן. כפית של גבינת ריקוטה במנה למעלה.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות המסתיימות בגבינת מוצרלה. מכסים בקלילות בנייר כסף, מוודאים כי נייר כסף לא מונח על גבינה.
אופים 35 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד המרכז הוא מבעבע ומחומם ביסודיות. מגניב 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.