קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

פסטה אפויה איטלקית

פסטה אפויה איטלקית
המתכון פסטה איטלקית אפויה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת רומנו, גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה אפויה איטלקית קלה, פסטה אפויה עם גבינה ונקניק איטלקי, ו פסטה איטלקית אפויה עם כרוב ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה במים מלוחים בנדיבות 3 דקות פחות מהמומלץ על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים תנור ל 177°. תרסיס קל 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יוצקים 2 כוסות של רוטב מרינרה לתוך צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
5
מוסיף חצי פסטה מבושלת; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
6
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן. כפית של גבינת ריקוטה במנה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
7
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות המסתיימות בגבינת מוצרלה. מכסים בקלילות בנייר כסף, מוודאים כי נייר כסף לא מונח על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים 35 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד המרכז הוא מבעבע ומחומם ביסודיות. מגניב 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.