קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו

פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו
פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו דורשת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. תמורת $5.18 למנה, מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 858 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-52 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אורגנו, פרמזן, פרושוטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66%. ביצים אפויות עם כרישה, עגבניות ופרושוטו, קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו ופסטה אפויה עם תרד, ריקוטה ופרושוטו דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, פתיתי הפלפל האדום, הבזיליקום והאורגנו בשמן על אש נמוכה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 (28 אונקיות) קופסאות שימורים איטלקיות שלמות, קלופות, סחוטות היטב וקצוצות2 (28 אונקיות) קופסאות שימורים איטלקיות שלמות, קלופות, סחוטות היטב וקצוצות
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
פסטה פנה)פסטה פנה)
1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
(בצורת נוצה(בצורת נוצה
ציוד שתשתמש בו
בצורת פפיוןבצורת פפיון
2
מוסיפים את הפטריות, מבשלים את התערובת על אש מתונה, תוך ערבוב, במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות
3
בסיר, ממיסים 6 כפות מהחמאה על אש נמוכה בינונית, טורפים פנימה את הקמח ומבשלים את הרוקס, תוך ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שיטאקים טריים, הגבעולים נזרקו והכובעים פרוסים1 קילו שיטאקים טריים, הגבעולים נזרקו והכובעים פרוסים
שיטאקים טריים, גבעולים נזרקו והכובעים פרוסיםשיטאקים טריים, גבעולים נזרקו והכובעים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החלב בזרם, תוך טריפה, ומבשלים את התערובת, תוך טריפה, במשך 2 דקות, או עד שהיא מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את הרוטב על תערובת הפטריות ומוסיפים את העגבניות, הפרושוטו, פונטינה, גורגונזולה, 1 1/4 כוסות הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מבשלים את הפסטה 5 דקות בקומקום עם מים רותחים עם מלח (הפסטה לא תהיה רכה) ומסננים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מוסיפים את הפסטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, לתערובת הפטריות, מערבבים את התערובת עד שהיא מתאחדת היטב, ומעבירים אותה לתבנית אפייה של 3 עד 4 ליטר בחמאה. ניתן להכין את הפסטה עד לנקודה זו ולשמור מכוסה ולקרר למשך הלילה. מביאים את הפסטה לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים במתכון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מפזרים את הפסטה עם 1/4 כוס הפרמזן הנותרת, מנקדים אותה בכף החמאה הנותרת, חתוכים לחתיכות ואופים אותה באמצע תנור שחומם מראש ל-450 מעלות צלזיוס למשך 25 עד 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב. והפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםבזיליקום יבש, מתפוררבזיליקום יבש, מתפורר63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה132דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 pound Italian Fontina, grated (about1/4 pound Italian Fontina, grated (about40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלי פטרוזיליה טחוניםעלי פטרוזיליה טחונים2largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 pound Gorgonzola, crumbled (about1/4 pound Gorgonzola, crumbled (about2kgsItalian whole, peeled tomatoes, drained well and choppedItalian whole, peeled tomatoes, drained well and chopped9761 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר320דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.penne (quill-shaped pasta) or farfalle (large bow-tie-shaped pasta)penne (quill-shaped pasta) or farfalle (large bow-tie-shaped pasta)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועותפרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועות0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדומים יבשים, או לפי הטעםפתיתי פלפל אדומים יבשים, או לפי הטעם454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh shiitakes, stems discarded and the caps slicedfresh shiitakes, stems discarded and the caps sliced227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה