קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו

פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו
פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו דורשת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. תמורת $5.18 למנה, מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 858 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-52 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אורגנו, פרמזן, פרושוטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66%. ביצים אפויות עם כרישה, עגבניות ופרושוטו, קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו ופסטה אפויה עם תרד, ריקוטה ופרושוטו דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, פתיתי הפלפל האדום, הבזיליקום והאורגנו בשמן על אש נמוכה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 (28 אונקיות) קופסאות שימורים איטלקיות שלמות, קלופות, סחוטות היטב וקצוצות2 (28 אונקיות) קופסאות שימורים איטלקיות שלמות, קלופות, סחוטות היטב וקצוצות
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
פסטה פנה)פסטה פנה)
1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
(בצורת נוצה(בצורת נוצה
ציוד שתשתמש בו
בצורת פפיוןבצורת פפיון
2
מוסיפים את הפטריות, מבשלים את התערובת על אש מתונה, תוך ערבוב, במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות
3
בסיר, ממיסים 6 כפות מהחמאה על אש נמוכה בינונית, טורפים פנימה את הקמח ומבשלים את הרוקס, תוך ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שיטאקים טריים, הגבעולים נזרקו והכובעים פרוסים1 קילו שיטאקים טריים, הגבעולים נזרקו והכובעים פרוסים
שיטאקים טריים, גבעולים נזרקו והכובעים פרוסיםשיטאקים טריים, גבעולים נזרקו והכובעים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את החלב בזרם, תוך טריפה, ומבשלים את התערובת, תוך טריפה, במשך 2 דקות, או עד שהיא מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים את הרוטב על תערובת הפטריות ומוסיפים את העגבניות, הפרושוטו, פונטינה, גורגונזולה, 1 1/4 כוסות הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מבשלים את הפסטה 5 דקות בקומקום עם מים רותחים עם מלח (הפסטה לא תהיה רכה) ומסננים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
7
מוסיפים את הפסטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, לתערובת הפטריות, מערבבים את התערובת עד שהיא מתאחדת היטב, ומעבירים אותה לתבנית אפייה של 3 עד 4 ליטר בחמאה. ניתן להכין את הפסטה עד לנקודה זו ולשמור מכוסה ולקרר למשך הלילה. מביאים את הפסטה לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים במתכון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מפזרים את הפסטה עם 1/4 כוס הפרמזן הנותרת, מנקדים אותה בכף החמאה הנותרת, חתוכים לחתיכות ואופים אותה באמצע תנור שחומם מראש ל-450 מעלות צלזיוס למשך 25 עד 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב. והפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה