פסטה אפויה פרימוורה
פסטה אפויה Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פירורי לחם, פרמזן, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. נסו תבשיל פסטה פרימוורה אפוי, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F; משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 2 ליטר (11 על 7 אינץ').
להמיס 3 כף. חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח; מערבבים עד מעורבב, על 2 דקות.
להקציף חלב ומרק. לבשל, ערבוב, עד התערובת יוצרת רוטב עבה, חלק, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים 1/4 כוס פרמזן.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
להוסיף זיטי; לבשל עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים ירקות ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה כמעט נעשה, על 3 דקות יותר.
יוצקים רוטב על פסטה וירקות; מערבבים היטב.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה. בצלחת קטנה, לערבב שנותר פרמזן ופירורי לחם. ממיסים את שאר החמאה, מערבבים לתוך תערובת פירור לחם ומפזרים מעל תבשיל.
אופים עד התבשיל מבעבע העליון הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.