פסטה אפויה צמחונית
פסטה אפויה צמחונית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 115 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שום, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו רוטב פסטה צמחוני, רוטב פסטה צמחוני, ו פסטה צמחונית פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
יוצקים כוס מי קרח על הפסטה כדי לעצור את הבישול, אבל לא לשטוף ביסודיות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 9 x 13 מחבת זכוכית עם שמן זית.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות. מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים בזיליקום, אורגנו ושום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים רוטב לתערובת פטריות ומערבבים.
כדי להרכיב, יוצקים מספיק רוטב בתחתית המחבת כדי לכסות.
מערבבים את הרוטב שנותר ואת הפסטה.
מניחים שליש אטריות רטובות על גבי רוטב במחבת. למעלה עם 1 כוס מוצרלה וחצי של gorgonzola. חזור על שכבה שנייה.
שים את השליש האחרון של האטריות במחבת ולמעלה עם 2 כוסות סופיות של מוצרלה.
אופים במשך 30 עד 45 דקות, או עד גבינה הוא השחמה.