פסטה בולונז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, ספגטי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מעולה. נסו פסטה בולונז, פסטה בולונז, ו פסטה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במעבד מזון, בצל מחית, גזר, סלרי ושום לתוך משחה גסה. במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחבת מעיל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הירקות מחית ואת העונה בנדיבות עם מלח. מביאים את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד שכל המים התאדו והם הופכים נחמדים וחומים, ערבוב לעתים קרובות, על 15 עד 20 דקות. היו סבלניים, כאן מתפתחים הטעמים הגדולים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבשר הטחון ומתבלים שוב בנדיבות עם מלח. תחמם את הבשר! אוכל חום טעים. אל תמהר צעד זה. מבשלים עוד 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד חום כ 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
תוסיף את היין האדום. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, עוד 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מים למחבת עד שהמים בערך 1 אינץ ' מעל הבשר. לזרוק את עלי המפרץ ואת צרור של טימין ומערבבים לשלב הכל. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה, ערבוב מדי פעם. כמו המים מתאדה תצטרך בהדרגה להוסיף יותר, על 2 עד 3 כוסות בכל פעם. אל תתביישו על הוספת מים במהלך תהליך הבישול, אתה תמיד יכול לבשל את זה. זהו משחק של להפחית ולהוסיף עוד מים. כאן מתפתחים טעמים גדולים ועשירים. אם אתה מנסה להוסיף את כל המים בהתחלה יהיה לך רוטב בשר מבושל ולא רוטב בשרי עשיר, עבה. מערבבים וטעמים לעתים קרובות. מתבלים במלח, במידת הצורך (סביר להניח שכן). מבשלים במשך 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8
במהלך 30 הדקות האחרונות של בישול, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה לבשל את הספגטי. מי פסטה תמיד צריך להיות מלוח היטב. מלוח כמו האוקיינוס! תטעם את זה! אם מי הפסטה שלך הם תחת מתובל זה לא משנה כמה טוב הרוטב שלך הוא, המנה המלאה שלך תמיד יהיה טעם תחת מתובל. כאשר המים נמצאים ברתיחה מתגלגלת מוסיפים את הספגטי ומבשלים 1 דקה פחות ממה שהוא קורא על החבילה. להזמין 1/2 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
9
בעוד הפסטה היא בישול להסיר 1/2 של ראגו מהסיר ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים את הפסטה ומוסיפים לסיר עם שאר הראגו. מערבבים או לזרוק את הפסטה מעיל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים חלק מהרוטב השמור, במידת הצורך, כדי להפוך אותו ליחס שווה בין פסטה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים ומבשלים את הפסטה והרוטב יחד על אש בינונית עד שהמים מצטמצמים. כבה את החום ולתת מפזר גדול של Parmigiano ו טפטוף נדיב של שמן זית גימור באיכות גבוהה. לזרוק או לבחוש במרץ. מחלקים את הפסטה והרוטב לתוך קערות הגשה או 1 קערת פסטה גדולה. למעלה עם נשאר Parmigiano מגורר.