לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פסטאן בייקון ועגבניות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, שום, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'מטריצ' יאנה), פסטה בייקון ועגבניות, ו פסטה בייקון עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר ציר גדול מרתיחים 3 ליטר מים, כאשר רותחים מוסיפים 2 כפות מלח כשר והפסטה ומבשלים עד שהפסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית מוסיפים בייקון ומקפיצים עד שהבייקון פריך.