פסטה ברוטב פטריות עוף
אם יש לכם חמאה, מלח, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו פסטה סטייק פטריות עם רוטב שמנת בירה שום, פסטה פטריות לאפות עם רוטב שמנת יין לבן (טבעוני), ו עוף ברוטב פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים עוף עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברורים.
להעביר עוף ללוח חיתוך, לחתוך דק; להפריש.
מוסיפים פטריות ומערבבים בהדרגה בשמנת. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 7 עד 10 דקות, או עד רוטב מעובה. מערבבים בעוף, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות, או עד מחומם דרך. לזרוק עם פסטה מבושלת עד מצופה שווה.