קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

פסטה ומרק שעועית טריה

פסטה ומרק שעועית טריה
Zuppa di Pastan e Fagioli Freschi (מרק פסטאן וטרי שעועית) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. אם יש לכם שעועית, סלרי, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan ומרק שעועית: Pastan E Fagioli (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב שמן, בצל, גזר, סלרי ושום; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים מרק, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מערבבים פסטה פנה לתוך מרק ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
בינתיים, לקצץ קצות גזע ולמשוך בכל חוטים משעועית. לשטוף שעועית לחתוך לאורכים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מוסיפים שעועית לפסטה; מבשלים עד ששניהם רכים לנשוך, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מוסיפים בזיליקום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מצקת לתוך קערות ולפזר פרושוטו באופן שווה על חלקים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
8
מוסיפים גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו