קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות39
מגזין

פסטה ועוף מוקרם

פסטה ועוף מוקרם
גשו לסופר וקנו קאיין, סלרי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פסטה ברוטב פטריות, טונן ארביאטה פסטה מוקרמת, ו כרובית, פסטה וגבינה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים backbones, קצות כנפיים, והמפרקים השני של כנפיים מתרנגולות, ולאחר מכן לחתוך כל עוף לרבעים. שים backbones, קצות כנפיים, המפרקים השני, ו giblets (למעט כבדים) בסיר 6-8 ליטר עם מים, סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, ו peppercorns ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף רבעי עוף ולהחזיר נוזל לרתיחה, ברפרוף את כל קצף, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוףמגורי רגל עוף
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 40 דקות.
4
מעבירים מגורי עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה רדודה. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העור והעצמות, העברת בשר ללוח חיתוך והחזרת העור והעצמות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוףמגורי רגל עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ ' ולהזמין בקערה גדולה. מרתיחים מלאי 40 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בואו לעמוד 5 דקות, ואז לרפרף את השומן ולהניח בצד 4 כוסות מלאי להכנת רוטב. (שמור מלאי שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאת חום (מקל 1) בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים חלב ומניות שמורות (4 כוסות) בזרם איטי, מטאטא, ואז מביאים לרתיחה, מטאטא. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום ומערבבים frache crme, מלח, פלפל, קאיין, 2 כוסות Gruyre, ו 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בעוד רוטב מבשלים, לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד לא ממש אל דנטה, 8 עד 10 דקות (פסטה עדיין צריך להיות המשרד), ולאחר מכן לנקז במסננת. להחזיר פסטה לסיר, ולאחר מכן להוסיף עוף ורוטב, משליך למעיל. מחלקים תערובת פסטה בין מנות גראטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לזרוק פירורי לחם עם 4 כוסות גרייר ו 3/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ואז מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
אופים gratins עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
טבחים ' הערות:אם באמצעות תרנגולות צלייה, למשוך בשר מעצמות ושמורה, ולאחר מכן להפוך את המניה על ידי בישול עור ועצמות עם סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, פלפל, ו 8 כוסות מים 40 דקות בסך הכל לפני מאמץ. עוף יכול להיות עלומה, המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. פירורי לחם ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר. גבינות יכול להיות מגורד 1 יום קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר