גשו לסופר וקנו קאיין, סלרי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פסטה ברוטב פטריות, טונן ארביאטה פסטה מוקרמת, ו כרובית, פסטה וגבינה מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים backbones, קצות כנפיים, והמפרקים השני של כנפיים מתרנגולות, ולאחר מכן לחתוך כל עוף לרבעים. שים backbones, קצות כנפיים, המפרקים השני, ו giblets (למעט כבדים) בסיר 6-8 ליטר עם מים, סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, ו peppercorns ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הוסף רבעי עוף ולהחזיר נוזל לרתיחה, ברפרוף את כל קצף, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 40 דקות.
4
מעבירים מגורי עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה רדודה. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העור והעצמות, העברת בשר ללוח חיתוך והחזרת העור והעצמות לסיר.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
בעוד רוטב מבשלים, לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד לא ממש אל דנטה, 8 עד 10 דקות (פסטה עדיין צריך להיות המשרד), ולאחר מכן לנקז במסננת. להחזיר פסטה לסיר, ולאחר מכן להוסיף עוף ורוטב, משליך למעיל. מחלקים תערובת פסטה בין מנות גראטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
7
לזרוק פירורי לחם עם 4 כוסות גרייר ו 3/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ואז מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
אופים gratins עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
טבחים ' הערות:אם באמצעות תרנגולות צלייה, למשוך בשר מעצמות ושמורה, ולאחר מכן להפוך את המניה על ידי בישול עור ועצמות עם סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, פלפל, ו 8 כוסות מים 40 דקות בסך הכל לפני מאמץ. עוף יכול להיות עלומה, המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. פירורי לחם ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר. גבינות יכול להיות מגורד 1 יום קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין