קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות39
מגזין

פסטה ועוף מוקרם

פסטה ועוף מוקרם
גשו לסופר וקנו קאיין, סלרי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פסטה ברוטב פטריות, טונן ארביאטה פסטה מוקרמת, ו כרובית, פסטה וגבינה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים backbones, קצות כנפיים, והמפרקים השני של כנפיים מתרנגולות, ולאחר מכן לחתוך כל עוף לרבעים. שים backbones, קצות כנפיים, המפרקים השני, ו giblets (למעט כבדים) בסיר 6-8 ליטר עם מים, סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, ו peppercorns ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף רבעי עוף ולהחזיר נוזל לרתיחה, ברפרוף את כל קצף, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוףמגורי רגל עוף
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 40 דקות.
4
מעבירים מגורי עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה רדודה. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העור והעצמות, העברת בשר ללוח חיתוך והחזרת העור והעצמות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוףמגורי רגל עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ ' ולהזמין בקערה גדולה. מרתיחים מלאי 40 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו לעמוד 5 דקות, ואז לרפרף את השומן ולהניח בצד 4 כוסות מלאי להכנת רוטב. (שמור מלאי שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאת חום (מקל 1) בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים חלב ומניות שמורות (4 כוסות) בזרם איטי, מטאטא, ואז מביאים לרתיחה, מטאטא. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום ומערבבים frache crme, מלח, פלפל, קאיין, 2 כוסות Gruyre, ו 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
בעוד רוטב מבשלים, לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד לא ממש אל דנטה, 8 עד 10 דקות (פסטה עדיין צריך להיות המשרד), ולאחר מכן לנקז במסננת. להחזיר פסטה לסיר, ולאחר מכן להוסיף עוף ורוטב, משליך למעיל. מחלקים תערובת פסטה בין מנות גראטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
לזרוק פירורי לחם עם 4 כוסות גרייר ו 3/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ואז מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
אופים gratins עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
טבחים ' הערות:אם באמצעות תרנגולות צלייה, למשוך בשר מעצמות ושמורה, ולאחר מכן להפוך את המניה על ידי בישול עור ועצמות עם סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, פלפל, ו 8 כוסות מים 40 דקות בסך הכל לפני מאמץ. עוף יכול להיות עלומה, המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. פירורי לחם ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר. גבינות יכול להיות מגורד 1 יום קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1בצל צהוב בינוני, קצוץפירורי לחם טריים (מ 14 פרוסות לחם כריך לבן המשרד)פירורי לחם טריים (מ 14 פרוסות לחם כריך לבן המשרד)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה ללא מלח בתוספת נוספת עבור משומן מנות gratinמקל חמאה ללא מלח בתוספת נוספת עבור משומן מנות gratin1גזר, לרבעיםגזר, לרבעים0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1צלעצלע סלרי, לרבעיםצלע סלרי, לרבעים3קילוגרםתרנגולותתרנגולות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.cup crème fraîchecup crème fraîche1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, מרוסקשן שום, מרוסק1שן שום, טחוןשן שום, טחון1בצל צהוב בינוני, קצוץlb Gruyère, מגורד בצפיפותlb Gruyère, מגורד בצפיפות1( חצילים)בצל, לרבעיםבצל, לרבעים28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Parmigiano-רג'יאנו, מגורד דק עם rasp (1 1/4 כוסות)Parmigiano-רג'יאנו, מגורד דק עם rasp (1 1/4 כוסות)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנה rigate או פסטה קצרה קצרה אחרתפנה rigate או פסטה קצרה קצרה אחרת1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת