תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטאן ועוף Gratin. מנה אחת מכילה 1372 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מים, שן שום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות וזה טוב. מתכונים דומים: פסטאן ועוף מוקרם, פסטה ברוטב פטריות, ו כרובית, פסטה וגבינה מוקרם.
הוראות
1
חותכים backbones, קצות כנפיים, והמפרקים השני של כנפיים מתרנגולות, ולאחר מכן לחתוך כל עוף לרבעים. שים backbones, קצות כנפיים, המפרקים השני, ו giblets (למעט כבדים) בסיר 6-8 ליטר עם מים, סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, ו peppercorns ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עוף שלם
גזר
סלרי
שום
בצל
טימין
מים
כנפי עוף
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הוסף רבעי עוף ולהחזיר נוזל לרתיחה, ברפרוף את כל קצף, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 40 דקות.
4
מעבירים מגורי עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה רדודה. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העור והעצמות, העברת בשר ללוח חיתוך והחזרת העור והעצמות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תבנית אפייה
מלקחיים
סיר
5
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ ' ולהזמין בקערה גדולה. מרתיחים מלאי 40 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
6
בואו לעמוד 5 דקות, ואז לרפרף את השומן ולהניח בצד 4 כוסות מלאי להכנת רוטב. (שמור מלאי שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלאי
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 425°f. מנות חמאה מוקרמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאת חום (מקל 1) בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
3
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים חלב ומניות שמורות (4 כוסות) בזרם איטי, מטאטא, ואז מביאים לרתיחה, מטאטא. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 10 דקות.
בעוד רוטב מבשלים, לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד לא ממש אל דנטה, 8 עד 10 דקות (פסטה עדיין צריך להיות המשרד), ולאחר מכן לנקז במסננת. להחזיר פסטה לסיר, ולאחר מכן להוסיף עוף ורוטב, משליך למעיל. מחלקים תערובת פסטה בין מנות גראטן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פסטה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
7
לזרוק פירורי לחם עם הנותרים 4 כוסות Gruyère ו 3/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ואז מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
Parmigiano Reggiano
Gruyere
פסטה
8
אופים gratins עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
1
אם באמצעות תרנגולות צלייה, למשוך בשר מעצמות ושמורה, ולאחר מכן להפוך את המניה על ידי בישול עור ועצמות עם סלרי, גזר, בצל, שום, טימין, מלח, פלפל, 8 כוסות מים 40 דקות בסך הכל לפני מאמץ.עוף יכול להיות עלומה, המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה.פירורי לחם ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר.גבינות יכול להיות מגורד 1 יום קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות.