צדפות ים צרובות על סלט כרוב אסייתי
צדפות ים צרובות על סלט כרוב אסייתי נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה, זרעי שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם סלט מנגו כרמלי, צדפות ים צרובות עם Banyuls חומץ וסלט צ'יקורי, ו צדפות צרובות עם רוטב אסיאתי ליים-צ'ילה.
הוראות
מערבבים כרוב וצנוניות בקערה גדולה; להפריש.
מערבבים חומץ אורז, רוטב סויה, 1 כפית שמן, ופלפל אדום, ערבוב היטב עם מקצף.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום. סדר 1 תערובת כרוב כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 4 צדפות.
טפטוף כל מנה עם תערובת חומץ 1 כף; מפזרים כל מנה עם 1/2 זרעי שומשום כפית.