קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות42
מגזין

פסטה ופגיולי

פסטה ופגיולי
Pastan E Fagioli עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך עגבניות, שמן זית, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את העגבניות והשעועית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
4
מוסיפים את הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
5
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן