אם יש לכם פטרוזיליה, כרובית ראש, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי ופסטה כרובית עם שמן הדרים, סלט חורף בשכבות עם סלק וכרוב ניצנים, ו סלט כרוב ניצנים חורף עם רוטב מיסו זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים סיר מים על הכיריים בשביל הפסטה.לזרוק את הכרובית ואת כרוב ניצנים בכף אחת שמן זית. מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים עד השחמה בקצוות ורך במרכז, כ 20-30 דקות. להסתובב פעם בערך באמצע. ושים עין על הכל כדי שהוא לא יבשל יותר מדי!בעוד הכרובית הוא צלייה, לבשל את הפסטה שלך על פי ההוראות על החבילה.כאשר הפסטה מוכנה, לנקז, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. החזירו את הפסטה לסיר כדי לחמם אותה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
גב שומן חזיר
4
מוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן לפסטה, ואז פטרוזיליה, פרמזן, צלפים, להדביק אנשובי, גרידת לימון פתיתי צ ' ילי. אם שלה קצת יבש, להוסיף קצת נוזל בישול. לזרוק בעדינות כדי להפיץ הכל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הכרובית ואת כרוב הניצנים וזורקים שוב, בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אם הפסטה צריכה להיות מחוממת מחדש, לעשות זאת על אש נמוכה, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מקשטים עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה קצוצה אם תרצה בכך.