פסטה חורף עם כרובית כרוב ניצנים
אם יש לכם פטרוזיליה, כרובית ראש, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי ופסטה כרובית עם שמן הדרים, סלט חורף בשכבות עם סלק וכרוב ניצנים, ו סלט כרוב ניצנים חורף עם רוטב מיסו זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר מים על הכיריים בשביל הפסטה.לזרוק את הכרובית ואת כרוב ניצנים בכף אחת שמן זית. מעט מלח ופלפל.
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים עד השחמה בקצוות ורך במרכז, כ 20-30 דקות. להסתובב פעם בערך באמצע. ושים עין על הכל כדי שהוא לא יבשל יותר מדי!בעוד הכרובית הוא צלייה, לבשל את הפסטה שלך על פי ההוראות על החבילה.כאשר הפסטה מוכנה, לנקז, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. החזירו את הפסטה לסיר כדי לחמם אותה.
מוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן לפסטה, ואז פטרוזיליה, פרמזן, צלפים, להדביק אנשובי, גרידת לימון פתיתי צ ' ילי. אם שלה קצת יבש, להוסיף קצת נוזל בישול. לזרוק בעדינות כדי להפיץ הכל.
מוסיפים את הכרובית ואת כרוב הניצנים וזורקים שוב, בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אם הפסטה צריכה להיות מחוממת מחדש, לעשות זאת על אש נמוכה, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מקשטים עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה קצוצה אם תרצה בכך.