קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פסטה חורף עם כרובית כרוב ניצנים

פסטה חורף עם כרובית כרוב ניצנים
אם יש לכם פטרוזיליה, כרובית ראש, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי ופסטה כרובית עם שמן הדרים, סלט חורף בשכבות עם סלק וכרוב ניצנים, ו סלט כרוב ניצנים חורף עם רוטב מיסו זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מחממים סיר מים על הכיריים בשביל הפסטה.לזרוק את הכרובית ואת כרוב ניצנים בכף אחת שמן זית. מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים עד השחמה בקצוות ורך במרכז, כ 20-30 דקות. להסתובב פעם בערך באמצע. ושים עין על הכל כדי שהוא לא יבשל יותר מדי!בעוד הכרובית הוא צלייה, לבשל את הפסטה שלך על פי ההוראות על החבילה.כאשר הפסטה מוכנה, לנקז, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. החזירו את הפסטה לסיר כדי לחמם אותה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן לפסטה, ואז פטרוזיליה, פרמזן, צלפים, להדביק אנשובי, גרידת לימון פתיתי צ ' ילי. אם שלה קצת יבש, להוסיף קצת נוזל בישול. לזרוק בעדינות כדי להפיץ הכל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הכרובית ואת כרוב הניצנים וזורקים שוב, בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אם הפסטה צריכה להיות מחוממת מחדש, לעשות זאת על אש נמוכה, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מקשטים עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה קצוצה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר