קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פסטה חורף עם כרובית כרוב ניצנים

פסטה חורף עם כרובית כרוב ניצנים
אם יש לכם פטרוזיליה, כרובית ראש, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי ופסטה כרובית עם שמן הדרים, סלט חורף בשכבות עם סלק וכרוב ניצנים, ו סלט כרוב ניצנים חורף עם רוטב מיסו זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים סיר מים על הכיריים בשביל הפסטה.לזרוק את הכרובית ואת כרוב ניצנים בכף אחת שמן זית. מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים עד השחמה בקצוות ורך במרכז, כ 20-30 דקות. להסתובב פעם בערך באמצע. ושים עין על הכל כדי שהוא לא יבשל יותר מדי!בעוד הכרובית הוא צלייה, לבשל את הפסטה שלך על פי ההוראות על החבילה.כאשר הפסטה מוכנה, לנקז, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. החזירו את הפסטה לסיר כדי לחמם אותה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן לפסטה, ואז פטרוזיליה, פרמזן, צלפים, להדביק אנשובי, גרידת לימון פתיתי צ ' ילי. אם שלה קצת יבש, להוסיף קצת נוזל בישול. לזרוק בעדינות כדי להפיץ הכל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
5
מוסיפים את הכרובית ואת כרוב הניצנים וזורקים שוב, בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אם הפסטה צריכה להיות מחוממת מחדש, לעשות זאת על אש נמוכה, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מקשטים עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה קצוצה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר