פסטה חצות עם טונה, פנצ'טה ותרד
פסטה חצות עם טונה, פנקטן ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1088 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פלפל, שמן זית, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטה תרד טונה, סלט טונה עם תרד וצנוניות, ו תרד שמנת עם Pancetta.
הוראות
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיף את pancetta ופלפל אדום כתוש ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד pancetta הוא זהב פריך, על 5 דקות.
מוסיפים את התרד והטונה, שוברים את הטונה עם כפית.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 1 דקה.
מסננים את הספגטי, שומר 1/2 כוס של נוזל הבישול.
מוסיפים את הפסטה ואת נוזל בישול שמורות למחבת ומבשלים על חום מתון, משליך, עד הנוזל נספג כמעט, על 1 דקה.
טפטוף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית, מתבלים במלח ומגישים מיד.