פסטה חצילים עם מוצרלה
פסטה חצילים עם Mozzarellan הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי היינץ, פלפל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטה מחיטה מלאה עם חציל, מוצרלה ורוטב עגבניות, חצילים ומוצרלה להמס, ו רול-אפ חציל ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים חצילים, בצל ושום; מבשלים ומערבבים 10 דקות. מערבבים עגבניות, קישואים, חומץ ופלפל; לבשל 10 דקות. או עד ירקות רכים ורוטב הוא מעובה, ערבוב מדי פעם.
מסננים ספגטי; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים רוטב, גבינה ובזיליקום; מערבבים קלות.