פסטה טורטה די
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טורטה די פסטן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Torta di cioccolata, ו טורטה צ'דר ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות.
ניקוז. לזרוק עם העגבניות המיובשות. להפריש כדי לקרר לחלוטין אחרת הפסטה החמה יכול לקרר את הביצים כאשר אתה מוסיף אותם מאוחר יותר.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, מלח ופלפל, פרמזן, פונטינה להתמזג.
מוסיף את תערובת ספגטי מקורר; לזרוק למעיל.
מחממים את המטגן. ממיסים את החמאה והשמן במחבת nonstick בקוטר 9 1/2 אינץ ' מעל חום בינוני.
להעביר את תערובת הספגטי למחבת, לחיצה על טופס שכבה אפילו. מבשלים עד הקרקעית הוא חום זהוב, על 3 דקות.
תעביר את המחבת לברוילר. צלייה עד העליון הוא חום זהוב, על 5 דקות. מגניב במחבת לטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות ומגישים בטמפרטורת החדר.