פסטה טרייה עם בשר סרטנים, אפונה וצ'ילה
פסטה טרייה עם בשר סרטנים, אפונה וצ'ילה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 93 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה עלה, parmigiano-רג'יאנו, בשר סרטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. וזה לא כזה אדיר. נסו פסטה עם בשר סרטנים ואפונה הצמד סוכר, פסטאן ואפונה טריים, ו פסטה עם נענע טרי ואפונה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה, כ -3 דקות. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
בעוד מי פסטה מגיע לרתיחה, לבשל בצל אביב 1 כף שמן ו 1 כף חמאה 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס פסטה-בישול מים, אפונה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים סרטן ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
מוסיפים פסטה, מיץ לימון, גבינה, צ ' ילה, כף הנותרים כל אחד שמן וחמאה ומערבבים לשלב היטב, הוספת מים בישול יותר להרטיב במידת הצורך.
הסר מהחום ומערבבים בכל אבל 1 כף פטרוזיליה.
מגישים פסטה מפוזרת עם פטרוזיליה שנותרה.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano ' 07