כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם גבינת פרמזן, רוטב עגבניות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פשוט עוף יווני מדהים, סלט פסטה מדהים, ו רוטב פסטה מדהים עם 3 מרכיבים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת, לבשל בצל בשמן זית על חום גבוה בינוני עד רך שקוף. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, צלפים, זיתים, חומץ, מלח, פלפל ופלפל אדום כתוש (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך מינימום של 30 דקות, או עד 2 שעות, זמן מתיר.
4
מגישים מעל פסטה, דגים, או עוף, העליון עם גבינת פטה מתפוררת או גבינת פרמזן מגוררת. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.