פסטה מפולפלת עם ארוגולה ושרימפס
פסטה מפולפלת עם ארוגולן וחסילונים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 398 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לינגוויני, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פסטה מפולפלת עם ארוגולן ונקניקיות, פסטה עם שרימפס לימון עם ארוגולה, ו פסטה פסטו אגוז ארוגולה עם שרימפס.
הוראות
שלב 2 כפיות שום, 1 כפית פלפל, 1/4 כפית מלח, וארוגולה בקערה גדולה; לזרוק היטב.
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים פסטה; מבשלים 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מוסיף פסטה חמה לתערובת ארוגולה, וזורק היטב עד ארוגולה wilts.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שרימפס, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל; לטגן 1 דקה.
להוסיף 1 כפית שום בצלצלים הנותרים; לטגן 1 דקה או עד שרימפס נעשים.
מוסיפים מרק ומיץ למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. להחזיר שרימפס למחבת.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
מסדרים 1 1/2 כוסות פסטה על כל אחת מ-4 צלחות. כפית 1/3 תערובת שרימפס כוס מעל כל מנה. למעלה כל מנה עם 2 כפות גבינה.